Heves Güzel Kimdir

Heves Güzel Kimdir?

Heves Güzel, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç bir Türk oyuncu ve modeldir. 1.76 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır. Mavi gözlü ve kumral saçlıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kariyeri

Heves Güzel, oyunculuk kariyerine 2014 yılında başladı. İlk olarak, “Gönül İşleri” adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırdı. Bu dizideki performansıyla dikkat çeken Güzel, daha sonra “Aşk Yalanı Sever”, “Payitaht Abdülhamid” ve “Bir Zamanlar Çukurova” gibi dizilerde rol aldı.

2020 yılında, “Bizim Hikaye” adlı dizide başrol oynadı. Bu dizideki performansıyla Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne aday gösterildi.

2021 yılında, “Seni Çok Bekledim” adlı dizide başrol oynadı. Bu dizideki performansıyla Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne aday gösterildi.

2022 yılında, “Seversin” adlı dizide başrol oynadı. Bu dizideki performansıyla Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne aday gösterildi.

Heves Güzel, oyunculuk kariyerinin yanı sıra modellik de yapmaktadır. 2018 yılında, “Miss Turkey” yarışmasında birinci oldu. Bu başarısıyla birlikte, Türkiye’yi “Miss World” yarışmasında temsil etti.

Kişisel Hayatı

Heves Güzel, 2022 yılında oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile evlendi. Çiftin henüz çocuğu yok.

Sosyal Medya Hesapları

* Instagram: @hevesguzel
* Twitter: @hevesguzel
* Facebook: @hevesguzelofficial

Ödülleri

* Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu Adaylığı (2020, 2021, 2022)
* Miss Turkey – Birincilik (2018)

Filmografi

* Gönül İşleri (2014)
* Aşk Yalanı Sever (2015)
* Payitaht Abdülhamid (2017)
* Bir Zamanlar Çukurova (2018-2022)
* Bizim Hikaye (2020)
* Seni Çok Bekledim (2021)
* Seversin (2022)

Modellik Çalışmaları

* Miss Turkey – Birincilik (2018)
* Miss World – Türkiye Temsilcisi (2018)

Sosyal Sorumluluk Projeleri

* UNICEF İyi Niyet Elçisi (2020)
* Kızılay Kan Bağışı Kampanyası (2021)
* Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Derneği (2022)

Büyük Beden markalarıAdana kilo ile iç çamaşırı toptan fiyatlarıBursada kilo ile kumaşihraç fazlası dünya markalarıToptan az defolu çorap fiyatlarıGenç Büyük BedenLCW ihraç fazlası ürünler toptanGaziantep Ucuz toptan çorap fiyatlarıYeşildirek toptan çorap fiyatlarıNako spaghetti ihraç FAZLASI

444 55 45 444 55 45 444 55 45 444 55 45 4445545.com 4445545.net 4445545.org